Aquasporten Zomerbad Peize

Aquasporten Zomerbad Peize

Aquasporten Zomerbad Peize

Aquasporten

In het Zomerbad Peize wordt op drie momenten in de week aquasporten aangeboden;
Op dinsdagavond AquaPowerrr, op woensdagochtend Aquavaria en op zondagochtend Bootcamp.

Aquapowerrr

AquaPowerrr is een pittige work-out waarbij hard gewerkt wordt aan kracht en conditie. De lessen bestaan uit gevarieerde en uitdagende oefeningen in diep en ondiep water. Er wordt gewerkt aan alle spiergroepen. De lessen worden verzorgd door een enthousiaste lesgever. AquaPowerrr is toegankelijk voor mannen en vrouwen die tegen een stootje kunnen. Een les AquaPowerrr duurt 30 minuten.

AquaVaria

AquaVaria is een combinatie van Aquajoggen en Aquarobic. De ene keer is er aquajoggen met een ‘wetbelt’ in diep water, de andere keer aquarobic in ondiep water. Alle spieren komen aan hun trekken tijdens deze leuke lessen. Er worden verschillende materialen gebruik tijdens de lessen om de lessen gevarieerd en aantrekkelijk te houden. Aquavaria is toegankelijk voor mannen en vrouwen die het leuk vinden om fanatiek te bewegen in het water. Een les Aquavaria duurt 30 minuten.

Bootcamp

Bootcamp is een zeer intensieve training waar zowel kracht als conditie aan bod komen. De lessen vinden plaats in, op en naast het water. Er wordt gewerkt met verschillende materialen en in groepsverband. De gedreven lesgever zorgt ervoor dat er uitdagingen zijn om grenzen te verleggen en door te gaan tot het uiterste. Een les Bootcamp duurt 45 minuten.

Kosten

Een leskaart voor lessen van 30 minuten voor eenmaal per week kost €80,-.
Een leskaart voor lessen van 45 minuten voor eenmaal per week kost €110,-.
Aanmelden voor de aquasporten kan bij de voorverkoop. De lessen kunnen alleen doorgaan bij minimaal 8 deelnemers. Een leskaart is geldig gedurende het hele seizoen. 

Een losse les kan afgerekend worden aan de kassa van het zwembad.
Een les van 30 minuten kost: €6,55.
Een les van 45 minuten kost: €8,95.

Aquasporten Zomerbad Peize