De winnaars zijn bekend!

De winnaars zijn bekend!

Afgelopen vrijdagavond 23 november hebben 5 teams gestreden om de winst van de tweede editie van het watervoetbal toernooi in het Molenduinbad in Norg.

Dit toernooi was een voorronde voor het NK watervoetbal wat in december gehouden wordt in Arnhem. De nummers 1 en 2 van de voorronde gaan deelnemen aan het Nederland kampioenschap.

Het was vrijdagavond tot op de laatste minuut nog erg spannend wie er met de winst vandoor zou gaan. De teams: “Mooi man”, “Vakeau” en “Oranje leeuwinnen” stonden alle 3 op gelijke punten toen ze nog 1 wedstrijd moesten spelen. “Vakeau” speelde hun laatste wedstrijd gelijk tegen “Fc Plons” en kwamen daardoor op 5 punten voor hun was het afwachten wat het resultaat van “Mooi man” tegen de “Oranje leeuwinnen” zou worden.
De mannen van team “Mooi man” wisten uiteindelijk te scoren tegen de meiden van “Oranje leeuwinnen” en werden hierdoor de nummer 1 van de avond met 9 punten.
De 2e plaats werd veroverd door team “TZN” (team zonder naam, redactie) met 6 punten.

Beide teams gaan door naar Arnhem om daar te strijden om het Nederlands kampioenschap. Ze nemen het daar op tegen de andere teams van andere zwembaden. Deze wedstrijden worden op vrijdag 28 december gespeeld tussen 13:00  - 17:00 uur in zwembad de Grote Koppel in Arnhem.

 

Bekijk de foto's
< >