Minder bezoekers toegestaan

Minder bezoekers toegestaan

Nieuwe maatregelen: maximaal 30 bezoekers tegelijkertijd

Sinds woensdagavond 14 oktober 2020 om 22.00 uur zijn de nieuwe Corona maatregelen van kracht die door de regering op dinsdagavond zijn aangekondigd.

Wat betekent dit voor ons?

Algemeen
Het zwembad is aangemerkt als een binnenlocatie. Hiervoor geldt een maximum van 30 personen per ruimte. Deze groepsgrootte is altijd exclusief personeel. Dit aantal geldt niet voor kinderen onderling t/m 17 jaar, maar wel als er ook volwassenen zwemmen. Dan geldt het totaal aantal personen van 30 (jeugd inclusief volwassenen).
We vragen u om te allen tijde te zorgen voor:
- Desinfecteren van de handen bij binnenkomst
- Afstand van 1,5 meter houden tussen volwassenen onderling en volwassene ten opzichte van jeugd 12-18 jaar
- Dragen van een mondkapje in onze accommodatie (m.u.v. het zwemmen zelf)

Reserveren
Voor alle activiteiten blijft gelden dat u vooraf dient te reserveren via onze webkassa.

Recreatief zwemmen
We kunnen nog slechts 30 bezoekers tegelijkertijd toelaten. Tot dusverre hebben we met tijdsblokken van 2,5 tot 3 uur gewerkt voor recreatief zwemmen met 100 bezoekers. Nu hebben we dat teruggebracht naar tijdsblokken van 1,5 tot 2 uur. Per tijdslot hanteren we een maximum aantal van 30 bezoekers. Alleen op vrijdagavond (discozwemmen) is het maximum aantal 100 personen, omdat er alleen kinderen met een zwemdiploma t/m 17 jaar mogen zwemmen! Ouders kunnen een zitplaats reserveren in onze horecaruimte.

Banenzwemmen
Banenzwemmen blijft nagenoeg gelijk. We hanteren een maximum van 20 personen als het hele bad beschikbaar is. Zijn er minder banen beschikbaar, dan kunnen er ook minder bezoekers (naar rato) in.

Zwemlessen
Bij de zwemlessen blijft alles voor de kinderen hetzelfde (m.u.v. niv. 1). Voor kinderen onderling geldt het maximum van 30 personen niet, mits er geen volwassen bezoekers bij zijn. Om die reden hebben we besloten om vanaf komend weekend bij de niveau 1 lessen de ouder niet meer mee te laten zwemmen!

Aquasporten
De maximale aantallen per groep zijn hier en daar iets verlaagd om ervoor te zorgen dat we de grens van 30 personen tegelijkertijd niet over gaan.

Horeca
Onze horeca blijft gesloten. We kunnen alleen enkele to-go producten aanbieden die alleen buiten onze accommodatie genuttigd kunnen worden. Een kopje koffie, een ijsje of iets te snoepen kunt u kopen, maar alleen "to-go". De keuken blijft voorlopig dicht.

Douches/omkleden
De douches zijn op last van de veiligheidsregio gesloten. Voordat u naar het zwembad komt, vragen we u om uw badkleding al onder uw gewone kleding aan te trekken. Zo hoeft u geen gebruik te maken van onze kleedruimtes vóór het zwemmen, maar kunt u de bovenkleding in de zwemzaal uit trekken.
Na het zwemmen kunt u wel gebruik maken van de kleed accommodatie. Zo houden we één richtingsverkeer in onze looproute.

Mondkapjes
Zodra u onze accommodatie binnenkomt vragen we u dringend om een mondkapje te dragen. Alleen tijdens het zwemmen zelf kunt u het mondkapje af zetten. Na het zwemmen vragen we u om direct uw mondkapje weer op te doen.

We wensen u ondanks de nieuwe maatregelen erg veel zwemplezier!

Team Molenduinbad Norg

Naar Webkassa
< >