Ouder&Kind nu ook op woensdagochtend!

Nieuwe groep!

Vanaf woensdag 9 mei start er een nieuwe groep Ouder & Kind. Deze groep is voor kinderen in de leeftijd van 4 maanden tot 4 jaar. Iedereen binnen deze leeftijdscategorie is dus van harte welkom om samen met een ouder/verzorger deel te nemen aan deze leuke lessen.

Ook op donderdag- en zondagochtend worden Ouder & Kind lessen gegeven. Op donderdagochtend is er één groep voor alle leeftijden en op zondagochtend zijn er meerdere groepen opgedeeld in verschillende leeftijden. Klik op onderstaande groene button voor de exacte tijden van de lessen.

De lessen

Tijdens de lessen worden kinderen op een plezierige manier vertrouwd gemaakt met water. Spelenderwijs zullen er leuke oefeningen geven worden waarmee kinderen leren wat je allemaal in en met het water kunt doen. Op latere leeftijd zullen de kinderen over het algemeen dan geen watervrees krijgen en zal het makkelijker leren zwemmen. Ook is zwemmen op deze leeftijd goed voor de motorische ontwikkeling en wordt de weerstand verhoogd. Door de speelse en ongedwongen sfeer beleven zowel ouder als kind veel plezier aan de lessen. 

Als u met uw kind wilt deelnemen aan deze lessen kunt u contact opnemen met onze receptie.

Tijden & Tarieven
Ouder&Kind nu ook op woensdagochtend!
< >