nieuwe maatregelen

1,5 meter afstand, mondkapjesplicht en avondlockdown vanaf 17 uur

Op vrijdagavond 27 november zijn op de corona-persconferentie nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Verplicht 1,5 meter afstand houden en een mondkapjesplicht op plaatsen waar het CoronaToegangsBewijs verplicht is en een avondlockdown vanaf 17 uur zijn maatregelen waar we ook als zwembad mee te maken krijgen.

Voor de exacte uitwerking voor de zwembranche wachten we nog op het protocol wat de gezamenlijke partijen in de zwembranche gaan maken.

Voor nu hebben we in elk geval het volgende besloten:

- Het zwembad is alle dagen tot 19 december vanaf 17.00 uur gesloten.

- Alle reeds geplande activiteiten tot en met dinsdag 30 november, die voor 17 uur eindigen, gaan zoals gepland door. (bijv. zwemlessen tot 16.30 uur)

- Alle reeds geplande activiteiten tot 19 december, die na 17 uur eindigen, worden geannuleerd. Wij storten het reeds betaalde bedrag automatisch terug op uw bankrekening.

- Vanaf woensdag 1 december komt er een aangepast rooster, voor onder andere de zwemlessen. Alle zwemleskinderen worden per mail uiterlijk dinsdag 30 november hierover geïnformeerd. Bel of mail ons aub niet voor u de info heeft ontvangen, we informeren u!

- Wij gaan de accommodatie zo snel mogelijk weer helemaal corona-proof inrichten.

Alle informatie communiceren we verder via de website en we doen dat zo snel mogelijk.

nieuwe maatregelen
< >