Nieuwe sporten en activiteiten

Nieuwe sporten en activiteiten

Vanaf deze week biedt het Molenduinbad een aantal nieuwe sporten en activiteiten aan.

Nieuw op het wekelijkse programma staat het Ouder en Kind Plons op woensdagochtend. Dit feestelijke half uurtje is helemaal vrolijk ingericht voor kinderen tot 4 jaar. Kinderen kunnen samen met hun ouder met allerlei leuke en uitdagend materieel, leuke oefeningetjes doen die erop gericht zijn om de kinderen vertrouwd te laten worden met het water en het zwembad.

Op donderdagavonden worden een aantal nieuwe aquasporten geïntroduceerd. AquaFit is een combinatie van Aquajoggen en Aquarobic. De ene keer is er Aquajoggen met een ‘wetbelt’ in diep water, de andere keer Aquarobic in ondiep water. De lessen zijn altijd op muziek. Alle spieren komen aan bod tijdens deze leuke lessen. Er worden veel verschillende materialen gebruikt tijdens de lessen om de lessen gevarieerd en aantrekkelijk te maken en te houden. De lessen AquaFit is geschikt voor alle leeftijden.

Aqua Drums Vibes is een verrassende, nieuwe sport die erg geschikt is voor mensen die het leuk vinden om te komen knallen op muziek. Aqua Drums Vibes is een speciale groepsles in het water, waarbij er met ‘drum’ stokken oefeningen worden gedaan op ritmische muziek die zorgen voor een variatie van bewegingen in het water. Dit concept is een uniek aquafitness programma dat de ritmes van drums, veel plezier en een goed gebalanceerde training combineert. Het is dan ook een meer dan fantastische beleving. Je moet wel tegen een spatje water kunnen om aan deze speciale water drumles deel te nemen.

De aquasportlessen en de Ouder en Kind Plons zijn te reserveren via de webkassa van het Molenduinbad.

Naar openingstijden
< >