Nu ook 10-badenkaarten verkrijgbaar

Floatfit® & Floatfit® Yoga

Floatfit® is een work-out waarin High Intensity Interval Training(HIIT) op de Aquabase® wordt gedaan.  Op deze mat die op het water ligt, worden intensieve oefeningen gedaan zoals squads, opdrukken, sprongen en stabiliteits oefeningen. Floatfit® Yoga is een op Yoga en Pilates geïnspireerde les. Tijdens deze lessen voert u onder leiding van een, hiervoor speciaal opgeleide instructrice, yoga en pilates oefeningen uit.
Doordat je op een instabiele ondergrond staat, worden de spieren die voor balans en stabiliteit zorgen, flink op de proef gesteld. Dit is de extra dymensie die bij deze aquasport komt kijken.

We bieden deze lessen op diverse momenten in de week aan, er is altijd een tijdstip die ook voor u uitkomt! De lessen kunt u reserveren in ons reserveringssysteem, waarbij u ook direct de lessen kunt betalen. Na de les, die een half uur duurt, kun je een consumptie nuttigen in onze horecaruimte.

Nieuw! 10 badenkaart

U kunt nu ook een 10-badenkaart aanschaffen voor deze sporten. Wanneer u deze kaart koopt, kunt u direct 10 lessen reserveren, waarbij u er maar 9 hoeft te betalen! U krijgt dan dus één les gratis! Deze kaart is uitsluitend te koop bij de receptie van het Molenduinbad Norg. Omdat het kan voorkomen dat u niet elke week kunt komen, is deze kaart 12 weken geldig.

Naar Tijden & Tarieven
Nu ook 10-badenkaarten verkrijgbaar
< >