Nu ook ouder en kind zwemmen op woensdag!

Nu ook ouder en kind zwemmen op woensdag!

Vanaf nu ook Ouder & Kind lessen op woensdag!

Tijdens de Ouder & Kind lessen worden kinderen op een plezierige manier vertrouwd gemaakt met water. Op latere leeftijd zullen de kinderen over het algemeen dan geen watervrees krijgen en zal het makkelijker leren zwemmen. Ook is zwemmen op deze leeftijd goed voor de motorische ontwikkeling en wordt de weerstand verhoogd. Door de speelse en ongedwongen sfeer beleven zowel ouder als kind veel plezier aan de lessen.

Bij het Ouder & Kind zwemmen is het ook mogelijk om af te zwemmen voor een 'diploma' (2x per jaar).

De 'diploma's' die wij hiervoor gebruiken zijn voor baby's het Knuffeldiploma, voor dreumesen het Teddybeer diploma (brons, zilver en goud) en voor peuters het Survival diploma (1, 2 en 3).

Kinderen die Survival 1, 2 en 3 met succes hebben doorlopen, kunnen meteen doorstromen naar onze zwemlessen. Ze hoeven dan niet op de wachtlijst en starten in overleg direct in niveau 2 van de zwemlessen.

Er wordt lesgegeven in meerdere leeftijds-categorieën; van 4 mnd tot 1½ jaar, van 1,5 tot 3 jaar en van 3 tot 5 jaar. Als u uw kind hiervoor wilt aanmelden dan kunt u contact opnemen met het zwembad.

Deelnemen aan Ouder en Kind kan uitsluitend na reserveren!
Klik hieronder om online een les te reserveren in onze webkassa.

Reserveren

Een plekje reserveren kan in onze webkassa

< >