Opfriscursus zwem-ABC

Opfriscursus zwem-ABC

Kinderen die hun geoefendheid niet op peil houden, lopen gevaar dat hun opgedane vaardigheden in het water verminderen of zelfs verloren gaan. Het spreekt voor zich dat daarmee de veiligheid in het geding is. Het is raadzaam om regelmatig te blijven zwemmen na het behalen van de zwemdiploma's. 

De zomervakantie komt eraan, spijker de vaardigheden bij!

Tijdens de zomervakantie gaan veel gezinnen recreëren in en rondom het water. Het is dan belangrijk dat kinderen veilig en vertrouwd kunnen vertoeven in het zwembad en/of open water. Om de vaardigheden weer even op te frissen, geven we de opfriscursus. 
Tijdens de lessen wordt op een speelse manier de vaardigheden die de kinderen eerder tijdens zwemlessen hebben geleerd, weer opgefrist en de conditie opgebouwd. Ook wordt er aandacht besteed aan survival; jezelf en/of een ander kunnen redden als je onverwacht in het water valt. 
Centraal tijdens de cursus staat het plezier in het zwemmen!  

Opfriscursus Zwem-ABC

Deelnemen aan de cursus kost € 25,-
De cursus bestaat uit drie lessen op 28 juni, 5 en 12 juli 15:45 uur. Elke les duurt 45 minuten. 
Als afsluiting van de cursus krijgen de deelnemers een certificaat én een tegoedbon om een keer tijdens onze discoavond op vrijdag van 19:30 tot 21:30 uur te komen zwemmen. 
Aanmelden voor deze cursus kan door een e-mail te sturen of te bellen met het zwembad (0592-612812). 
Vermeld bij aanmelding de naam en leeftijd van de deelnemer, een e-mailadres en telefoonnummer. Ook willen we graag weten of de deelnemer in het Molenduinbad Norg les heeft gehad en welke zwemdiploma's er behaald zijn.

< >