Versoepelingen in het zwembad per 25 september

Versoepelingen in het zwembad per 25 september

Per 25 september gelden er in Nederland weer nieuwe versoepelingen. Vanaf dan vervalt de 1,5 meter maatregel. Daarmee gaat er in het zwembad ook het één en ander veranderen. Het zwembad wordt weer ingericht zoals het was voor de lockdown.

Basisregels

De basisregels blijven gelden. Kom niet naar het zwembad als je klachten hebt en ga direct naar huis wanneer er tijdens de activiteit klachten ontstaan.

Bezoek aan het zwembad

Alle looproutes die er waren komen te vervallen. Alle bezoekers komen via de hoofdingang binnen en gaan ook via de hoofdingang weer naar buiten. Voor het gebruik van de kleedkamers zijn er geen beperkingen meer. Zowel bij binnenkomst als bij vertrek kunnen de kleedruimtes weer gebruikt worden.

Brengen en halen zwemles kinderen

Het brengen en halen van de kinderen voor zwemles gebeurt ook allemaal weer via de hoofdingang en via de kleedkamers. De zijingang wordt niet meer gebruikt.

Horeca

De ruimte achter de witte tussenwand wordt ingericht als horecaruimte. Om in deze ruimte te verblijven moet iedereen van 13 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs kunnen laten zien. Deze zal door een medewerker van het zwembad worden gescand. Voor het aanwezig zijn in de entreeruimte en het zwembad zelf is geen coronatoegangsbewijs verplicht. Eten en drinken mag in beide ruimtes.

Reserveren

Het bezoek aan het zwembad kan nog steeds gereserveerd en betaald worden via ons reserveringssysteem.

< >