Voor de voetballer die niet bang is nat te worden

Voor de voetballer die niet bang is nat te worden

Voorrondes NK Watervoetbal

Op vrijdag 17 november 2017 vindt in het Molenduinbad in Norg een officiële voorronde voor het NK-Watervoetbal plaats. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het derde Nederlands Kampioenschap watervoetbal op 29 december 2017 in Arnhem.

Watervoetbal of aquasoccer is een voetbalwedstrijd in een zwembad (met beweegbare bodem) waarin een klein laagje water van 15 cm staat. Het speelveld is ongeveer 15 bij 11 meter. Een wedstrijd duurt 8 minuten. Je speelt het in een team van 4 personen (9 t/m 12 jaar), zonder keeper. De bal is ongeveer 45 cm in doorsnede en de techniek is heel anders dan bij gewoon voetbal. Jongens en meisjes spelen samen. Dit levert verrassende winnaars op.

Teams van maximaal 6 personen met een begeleider (18+) kunnen zich tot en met vrijdag 10 november opgeven bij de receptie van het Molenduinbad. Kosten zijn €15,- per team. Het toernooi is op vrijdag 17 november van 19:30 tot 21:30 uur. Wanneer er meer dan 5 teams zich inschrijven wordt er ook op vrijdag 24 november gespeeld. De winnaars plaatsen zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap Watervoetbal. Zij kunnen op 29 december 2017 in Arnhem Nederlands Kampioen worden in deze bijzondere tak van sport.

Stuur een mail
< >