Voor de voetballer die niet bang is nat te worden

Voor de voetballer die niet bang is nat te worden

Op vrijdag 23 en 30 november 2018 vindt in het Molenduinbad Norg de officiële voorrondes voor het NK Watervoetbal plaats. De winnaars van deze voorrondes plaatsen zich voor het vierde NK op 28 december in Arnhem. 

Watervoetbal of aquasoccer is een voetbalwedstrijd in een zwembad (met beweegbare bodem) waarin een klein laagje water van 15 cm staat. Het speelveld is ongeveer 15 bij 11 meter.
Je speelt in een team van 4 personen (9 t/m 12 jaar), zonder keeper. De bal is ongeveer 45 cm in doorsnede en de techniek is heel anders dan bij gewoon voetbal. Jongens en meisjes spelen samen. Dit levert verrassende winnaars op.

Teams van maximaal 6 personen met een begeleider (18+) kunnen zich tot en met vrijdag 16 november opgeven bij de receptie van het Molenduinbad Norg. Kosten zijn €15,- per team.

Het toernooi is op vrijdag 23 en 30 november van 19:30 tot 21:30 uur. De nummer 1 en nummer 2 plaatsen zich automatisch voor het Nederlands Kampioenschap Watervoetbal. Zij kunnen op 28 december 2018 in Arnhem Nederlands Kampioen worden in deze bijzondere tak van sport.

Aanmelden kan via de mail: m.wiltjer@molenduinbad.nl

< >