Zwem4daagse 2021

Zwem4daagse 2021Zwem4daagse 2021

Zwem mee tijdens de Zwem4daagse voor kankeronderzoek!

De KNZB en de Maarten van der Weijden Foundation slaan de handen in één: deze zomer organiseren we samen de Zwem4daagse. In de periode van 12 t/m 19 september kunnen deelnemers in 35 verschillende zwembaden baantjes trekken waarbij ze geld inzamelen voor kankeronderzoek.
En wij zijn één van deze locaties, ontzettend gaaf!!
Maarten zal de hele route tussen de zwembaden fietsend en hardlopend afleggen en op deze manier met elkaar verbinden. Beleef de ultieme Zwem4daagse samen met Maarten van der Weijden en haal geld op voor kankeronderzoek!
Meer informatie over deze week vind je hier

Zwem4daagse in het Molenduinbad

Bij ons kun je in deze week je baantjes zwemmen van maandag t/m vrijdag. We sluiten de Zwem4daagse officieel af op zaterdag 18 september waar Maarten van der Weijden bij aanwezig zal zijn!
Het precieze programma van het zwemmen en de afsluiting zal zo snel mogelijk bekend gemaakt worden.

Doe mee!

Inschrijven om mee te doen met dit te gekke evenement voor het goed doel kan al!
Ga naar onze actiepagina op https://zwem4daagse.mvdwfoundation.nl/evenement/norg en klik op 'doe mee'. Hier maak je je eigen actiepagina aan waarop je direct al donaties kunt gaan inzamelen. Na het aanmaken van je eigen actiepagina wordt je doorgelinkt en ga je je aanmelden op de pagina van de Zwem4daagse zelf. Dit is noodzakelijk om je deelname definitief te maken en het inschrijfgeld van € 10,- te betalen om deel te nemen aan onze zwem4daagse in Norg.

Direct inschrijven
< >