Zwem4daagse 2022

Zwem4daagse 2022

Zwem mee!

De Zwem4daagse is weer terug van weg geweest! In 2019 was de laatste keer dat we tijdens de herfstvakantie de Zwem4daagse konden organiseren. Vorig jaar hebben we een fantastische Zwem4daagse gehad in september waarbij we hebben samengewerkt met de Maarten van der Weijden Foundation en de deelnemers gesponsord werden. Daarmee hadden we een mooi bedrag opgehaald voor de Foundation die daarmee kankeronderzoek financiert.

Dit jaar maken we er een mooi feest van. Naast de vier dagen zwemmen zijn er dagelijks ook leuke activiteiten!

Zwemmen

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers elke dag een aantal banen. Kinderen t/m 12 jaar zwemmen elke dag 10 banen van 25 meter, iedereen ouder dan 12 jaar zwemt 20 banen per dag. Kinderen die op zwemles zitten en nog geen zwemdiploma hebben mogen ook deelnemen met zwemvleugels om. Deze kinderen mogen alleen zwemmen onder begeleiding van een meezwemmende ouder. Voor deze begeleider hebben we een speciaal tarief. De banen kunnen elke dag tussen 17:00 en 17:45 uur gezwommen worden. Kun je een dag niet, dan is dat natuurlijk geen probleem. Je kunt ook buiten deze tijden zwemmen of op een andere dag dubbel zwemmen.

Activiteiten

Elke dag, na het banen zwemmen, kun je meedoen met de leuke activiteiten in het water. Alle vier de dagen beginnen de activiteiten om 17:45 uur en duren tot ongeveer 18:30 uur. Op de laatste dag sluiten we de Zwem4daagse feestelijk af met een spetterende disco.
Opgave voor de activiteiten is vooraf niet nodig.

Horeca

Tijdens de Zwem4daagse kan er natuurlijk ook gebruik worden gemaakt voor de horeca. Er zullen gedurende de vier dagen ook leuke aanbiedingen zijn!

Inschrijven en kosten

Je kunt je inschrijven voor de Zwem4daagse via de webkassa van het Molenduinbad. De kosten voor deelname aan de Zwem4daagse zijn € 12,- p.p.
De ouder die een kind zonder zwemdiploma begeleid betaald het speciale tarief van € 6,- Na opgave in de webkassa kun je ook direct online betalen!

Na afloop van deze week vol zwemplezier wordt de Nationale Zwem4daagse-medaille aan je uitgereikt. Doe je volgend jaar weer mee, dan krijg je de volgende medaille. Zo zijn er mensen die al 50 medailles van al die jaren Zwem4daagses verzameld hebben!
Op de eerste dag van de Zwem4daagse willen we graag van je weten hoe vaak je al eerder meegedaan hebt.

Inschrijven
< >