Molenduinbad, het leukste zwembad in de buurt van Assen

Op slechts 15 minuten rijden van Assen vind je het leukste zwembad van Drenthe, het Molenduinbad Norg! Bij ons geweldige zwembad vlakbij Assen is van alles te doen, voor jong tot oud en van sporten tot ontspanning. Lees snel verder voor alle waterpret die je kunt hebben in ons warme zwembad!

Zwembad bij Assen

Toegankelijk zwembad bij Assen

Het Molenduinbad is een zwembad in de buurt van Assen dat toegankelijk is voor iedereen. Voor de jongsten zijn er zwemlessen, zwemfeestjes en disco-avonden. Voor de volwassenen zijn er veel verschillende aquasporten te beoefenen. Ook is het zwembad toegankelijk voor mindervaliden. Het Molenduinbad beschikt over meerdere faciliteiten om ook mindervaliden toegang tot het water te geven.

Bij ons kun je onder andere:

Alles over ons zwembad

Aquasport en bewegen in het water

Voor actief bezig zijn in het water kun je ook in het Molenduinbad terecht. Er zijn veel verschillende aquasporten, daardoor is er voor ieder wat wils! Zo kun je bij ons onder andere naar Ladies Night, Aquaspinning, Trimzwemmen, Floatfit Yoga en nog vele andere aquasporten. Benieuwd welke vorm van aquasporten het beste bij jou past? Ervaar het zelf, want de lessen zijn namelijk een keer gratis uit te proberen!

De aquasporten die je in ons zwembad vlakbij Assen kunt volgen zijn onder andere:

Bekijk Aquasporten
Zwembad Assen aquasporten
Zwembad Assen zwemlessen ABC

Haal snel diploma's met onze zwemlessen

In ons zwembad op steenworp van Assen bieden we ook zwemlessen aan voor jong en oud. Al vanaf 4 maanden kunnen kinderen vertrouwd gemaakt worden met het water door leuke Ouder & Kind lessen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is er het Zwem-ABC, waarbij ze op speelse wijze hun zwemdiploma’s halen. Deze lessen worden gegeven door enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Ook zijn er zwemlessen voor volwassenen die een zwemdiploma willen hebben, of juist de zwemslagen weer eens willen opfrissen.

Onze verschillende zwemlessen:

Bekijk zwemlessen

Bezoek ons zwembad in Norg, naast Assen

Heb jij ook zo’n zin gekregen om lekker te gaan zwemmen? Wij verwelkomen je graag bij Molenduinbad Norg. Kijk hier voor de openingstijden en tarieven. Voor vragen kun je ons gerust bellen op 0592-612812 of gebruikmaken van ons contactformulier!

  • Eenerstraat 52
    9331 HD Norg
  • Postbus 52
    9330 AB Norg
  • 0592 – 612812
  • KvK: 41020665
  • BTW: 8052.94.211.B.01
  • IBAN: NL15RABO 0347239900