Zwemles in de buurt van Assen

Ben je op zoek naar zwemles vlakbij Assen? Je bent nooit te oud of te jong om je zwemkunsten te verbeteren. Er zijn verschillende zwemlessen mogelijk bij Molenduinbad Norg. Lees hier wat er allemaal te beleven en te leren valt!

Als een vis in het water met het Zwem-ABC

Wanneer je zwemles dichtbij Assen wilt volgen, hoef je niet lang in de auto te zitten om je ABC te halen! Op slechts 15 minuten rijden van Assen ligt het Molenduinbad Norg. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen bij ons starten met zwemlessen, zodat ieder van hen een waterratje zal worden. Onze gediplomeerde en enthousiaste instructeurs zorgen ervoor dat jouw kinderen op een leuke en speelse wijze hun zwemdiploma’s zullen behalen. Tijdens de zwemlessen zal er op individuele basis gekeken worden naar het niveau van het kind en zal er bepaald worden of hij of zij klaar is voor de volgende fase. Ook kunnen ouders de resultaten van hun kinderen makkelijk volgen via internet.

Meer over het Zwem-ABC
zwemles abc halen

Met plezier specialiseren: zwemvaardigheid

Wanneer kinderen het Zwem-ABC hebben afgerond zijn de volgende stappen mogelijk: de Zwemvaardigheidsdiploma's 1, 2 en 3, en andere specialisaties. Tijdens deze zwemlessen wordt er kennis gemaakt met het reddingszwemmen, snorkelen en balsporten in het water. Meer informatie over de zwemvaardigheidslessen vind je hier.

ouder kind zwemmen

Plezier voor iedereen met Ouder en kind zwemmen

Ben je op zoek naar zwemles vlakbij Assen voor jezelf en je kindje? Kinderen vanaf 4 maanden kunnen bij ons terecht met hun ouders voor de speelse Ouder en Kind zwemlessen. De lessen hebben een speelse sfeer, waar zowel ouder als kind plezier aan zullen beleven.  Wanneer kinderen op jonge leeftijd in contact komen met water, raken zij er alvast vertrouwd mee en zal het bijdragen aan hun motorische ontwikkeling en weerstand.

Meer over Ouder en kind zwemmen

Zwemles voor volwassenen

Volwassenen kunnen ook zwemlessen volgen bij Molenduinbad Norg. Wil je jouw borstcrawl verbeteren of meerdere zwemdiploma’s halen? Wat het doel ook is, de lessen worden op zo’n manier ingedeeld zodat je jouw doelstelling zult behalen. 

Meer over zwemles voor volwassenen
volwassenen zwemles

Talloze zwemles mogelijkheden vlakbij Assen

Of je nu als volwassene of als kind zwemles wilt volgen bij Molenduinbad Norg: bij ons kan het allemaal! Kun je niet wachten om te beginnen, en wil je jezelf direct aanmelden voor één van onze lessen? Bel ons direct op 0592-612812!

  • Eenerstraat 52
    9331 HD Norg
  • Postbus 52
    9330 AB Norg
  • 0592 – 612812
  • KvK: 41020665
  • BTW: 8052.94.211.B.01
  • IBAN: NL15RABO 0347239900