Aquaspinning in het Molenduinbad Norg

Aquaspinning in het Molenduinbad Norg

Aquaspinning in het Molenduinbad Norg

Fietsen in het water

AquaSpinning is fietsen in het water. Het is een ideale training om conditie en kracht op te bouwen. De fietsen die worden gebruikt zijn speciaal hiervoor ontworpen. De fietsen hebben schoepen die je rond trapt, deze schoepen zijn in verschillende standen in te stellen. De weerstand van het water zorgt voor een stevige training met hoge vetverbranding. Niet alleen de benen worden getraind, maar ook de armen en het bovenlichaam komen aan bod. Het is absoluut niet te vergelijken met gewoon fietsen of spinning in een fitnesszaal. AquaSpinning is geschikt voor alle soorten sporters. U kunt zelf bepalen hoe zwaar u de training maakt. Het voordeel is dat er in water minder kans is op blessures. U hoeft niet goed te kunnen zwemmen, want de fiets staat in ondiep water.
De lessen duren 45 minuten en worden in een groep van maximaal 16 personen gegeven op leuke, opzwepende muziek. De enthousiaste en gedreven lesgever zorgt voor een gezellige en stevige training. Tijdens spinning is het prettig een broekje en schoenen aan te hebben.

Deelname aan Aquaspinning kan uitsluitend na reserveren.
De lessen Aquaspinning zijn te reserveren via ons online reserveringssysteem. Hier kunt u ook direct de gereserveerde les(sen) betalen.

Naar Aquasporten overzicht Naar Tijden & Tarieven
Aquaspinning in het Molenduinbad Norg

Direct lessen reserveren

U kunt de lessen voor Aquaspinning reserveren én betalen in onze webkassa