Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

zeemeerminzwemmen Molenduinbad Norg

Droom je ervan om als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water te bewegen? Bij het Molenduinbad Norg kan dat! I.s.m. Wordzeemeermin bieden we verschillende lessen aan!

Nieuw in het Molenduinbad Norg

We verzorgen clinics zeemeerminzwemmen. Tijdens de clinics en lessen leer je zwemmen en bewegen als een echte zeemeermin/-man. Je maakt kennis met de monovin en je leert alle mooie bewegingen die een zeemeermin/-man maakt; op de rug en buik zwemmen, koprollen, draaien, naar de bodem duiken etc.

Kinderen die in het bezit zijn van het A, B én C diploma mogen meedoen aan de clinics. Kinderen vanaf 8 jaar hoeven niet per se in het bezit te zijn van een C-diploma.

Clinic zeemeerminzwemmen

De deelnemers leren in 1,5 uur tijd de beginselen van het zeemeerminzwemmen. Van het aantrekken van een monovin tot de mooie sierlijke bewegingen die een zeemeermin maakt. Als afsluiting van de clinic gaan de kinderen 'diplomazwemmen'. Tijdens dit moment mag een ouder/verzorger in de zwemzaal komen kijken naar de nieuwe zeemeerminnen.
* indien er een broertje/zusje zonder zwemdiploma meegaat de zwemzaal in dient deze, voor de veiligheid, zwemvleugels te dragen.

Kosten

Deelname aan een clinic zeemeerminzwemmen kost €23,50 . Dit is inclusief het gebruik van een mermaid tail en een diploma.

Direct inschrijven clinic

Inschrijven voor de clinic en betalen kan online!