Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

zeemeerminzwemmen Molenduinbad Norg

Droom je ervan om als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water te bewegen? Bij het Molenduinbad Norg kan dat! I.s.m. Wordzeemeermin bieden we verschillende lessen aan!

Nieuw in het Molenduinbad Norg

We verzorgen clinics en lessenreeksen zeemeerminzwemmen. Tijdens de clinics en lessen leer je zwemmen en bewegen als een echte zeemeermin/-man. Je maakt kennis met de monovin en je leert alle mooie bewegingen die een zeemeermin/-man maakt; op de rug en buik zwemmen, koprollen, draaien, naar de bodem duiken etc.

Kinderen die in het bezit zijn van het A, B én C diploma mogen meedoen aan de clinics en lessen. Kinderen vanaf 8 jaar hoeven niet per se in het bezit te zijn van een C-diploma.

Clinic zeemeerminzwemmen

De deelnemers leren in 1,5 uur tijd de beginselen van het zeemeerminzwemmen. Van het aantrekken van een monovin tot de mooie sierlijke bewegingen die een zeemeermin maakt. Als afsluiting van de clinic gaan de kinderen 'diplomazwemmen'. Tijdens dit moment mag een ouder/verzorger in de zwemzaal komen kijken naar de nieuwe zeemeerminnen.
* indien er een broertje/zusje zonder zwemdiploma meegaat de zwemzaal in dient deze, voor de veiligheid, zwemvleugels te dragen.

Kosten

Deelname aan een clinic zeemeerminzwemmen kost €41,- . Dit is inclusief het gebruik van een mermaid tail en een diploma.

Direct inschrijven clinic

Inschrijven voor de clinic en betalen kan online!

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

Lessenreeksen zeemeerminzwemmen

Heb je meegedaan met de clinic, maar wil je nóg beter worden en meer leren? Dan kun je ook nog meedoen met de lessenreeks!
De opbouw van de lessen zal gericht zijn op het verbeteren van de techniek, het verhogen van de snelheid, de behendigheid en natuurlijk het vergroten van het zwemplezier! Een lessenreeks bestaat uit 4 lessen op vrijdagavond van 18:45 tot 19:45 uur. Een lessenreeks kan doorgaan bij 6 of meer deelnemers.

Kosten

Deelname aan de lessenreeks kost €99,50 inclusief mermaid tail. U ontvangt na betaling een code om een marmaid tail uit te zoeken via Mermaidsisters.
Als een kind zelf al een staart heeft, betaalt u nog €49,50.

Inschrijven voor een lessenreeks

Er kan alleen deel worden genomen aan de lessenreeks als eerst een clinic is gevolgd