• Aanmelden

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

zeemeerminzwemmen Molenduinbad Norg

Droom je ervan om als een echte zeemeermin of zeemeerman door het water te bewegen? Bij het Molenduinbad Norg kan dat! I.s.m. Wordzeemeermin bieden we verschillende lessen aan!

Nieuw in het Molenduinbad Norg

We verzorgen clinics en lessenreeksen zeemeerminzwemmen. Tijdens de clinics en lessen leer je zwemmen en bewegen als een echte zeemeermin/-man. Je maakt kennis met de monovin en je leert alle mooie bewegingen die een zeemeermin/-man maakt; op de rug en buik zwemmen, koprollen, draaien, naar de bodem duiken etc.   

Kinderen die in het bezit zijn van het A, B én C diploma mogen meedoen aan de clinics en lessen. Kinderen vanaf 8 jaar hoeven niet per se in het bezit te zijn van een C-diploma.

Clinic zeemeerminzwemmen

Een clinic zeemeerminzwemmen wordt eenmaal per maand gegeven op zaterdagmiddag van 14:30 tot 16:30 uur. De deelnemers leren in 2 uur tijd de beginselen van het zeemeerminzwemmen. Van het aantrekken van een monovin tot de mooie sierlijke bewegingen die een zeemeermin maakt. Als afsluiting van de clinic gaan de kinderen 'diplomazwemmen'. Tijdens dit moment mag een ouder/verzorger in de zwemzaal komen kijken naar de nieuwe zeemeerminnen. 
* indien er een broertje/zusje zonder zwemdiploma meegaat de zwemzaal in dient deze, voor de veiligheid, zwemvleugels te dragen.

Data clinics 

Zaterdag 21 september 2019
Zaterdag 26 oktober 2019
Zaterdag 23 november 2019
Zaterdag 28 december 2019
Zaterdag 11 januari 2020
Zaterdag 7 maart 2020
Zaterdag 25 april 2020
Zaterdag 30 mei 2020

Kosten

Deelname aan een clinic zeemeerminzwemmen kost €39,50. Dit is inclusief het gebruik van een mermaid tail en een diploma.

Inschrijven voor de clinic en betalen kan online!

Leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman

Lessenreeksen zeemeerminzwemmen

Heb je meegedaan met de clinic, maar wil je nóg beter worden en meer leren? Dan kun je ook nog meedoen met de lessenreeks!
De opbouw van de lessen zal gericht zijn op het verbeteren van de techniek, het verhogen van de snelheid, de behendigheid en natuurlijk het vergroten van het zwemplezier! Een lessenreeks bestaat uit 4 lessen op woensdagmiddag van 14:30 tot 15:15 uur. Een lessenreeks kan doorgaan bij 6 of meer deelnemers.

Data lessenreeksen

Woensdagen 2, 9, 16 en 30 oktober
Woensdagen 27 november, 4, 11 en 18 december
woensdagen 22, 29 januari en 5, 12 februari
Woensdagen 18, 25 maart en 1, 8 april
Woensdagen 6, 13, 20 en 27 mei
Woensdagen 10, 17 en 24 juni en 1 juli

Kosten

Deelname aan de lessenreeks kost €99,50 inclusief mermaid tail. U ontvangt na betaling een code om een marmaid tail uit te zoeken via Wordzeemeermin.
Als een kind zelf al een staart heeft van Wordzeemeermin of Mermaidsisters, betaald u nog €49,50.

Deelnemen aan de lessenreeks

Er kan alleen deelgenomen worden aan de lessenreeks als eerst de clinic is gevolgd