Zwemles in het Molenduinbad Norg is leuk!

Zwemles in het Molenduinbad Norg is leuk!

Zwemles in het Molenduinbad Norg is leuk!

Zwemles voor jong en oud

Wij verzorgen het hele jaar door zwemlessen in het Molenduinbad Norg en tijdens het zomerseizoen ook in het Zomerbad Peize

We bieden zwemlessen aan voor jong en oud. Vanaf 4 maanden kunnen kinderen samen met een ouder beginnen met de leuke speelse lessen van het Ouder & kind zwemmen. Tijdens deze lessen worden kinderen op een leuke en plezierige manier vertrouwd gemaakt met het water. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen starten met de lessen voor het Zwem-ABC. Deze zwemlessen worden groepsgewijs gegeven, maar er kan ook voor gekozen worden om te lessen in kleine groepjes of privélessen. Wilt uw kind na de behaalde diploma's nog verder met zwemmen, dan bieden we Zwemvaardigheidslessen aan. Tijdens 5 verschillende specialisaties kunnen er nog eens 15 diploma's behaald worden. Ook voor volwassenen bieden we lessen aan met als doel een zwemdiploma of het opfrissen van de zwemslagen.
Tijdens het zomerseizoen verzorgen we ook de lessen in het Zomerbad Peize. U kunt ervoor kiezen om in het zomerseizoen (ook) zwemles te volgen in het openluchtbad.

Hieronder vindt u meer informatie.

Inschrijven voor zwemles?

We bieden zwemlessen aan voor jong en oud!