• Aanmelden

Floatfit in het Molenduinbad Norg

Floatfit in het Molenduinbad Norg

Floatfit in het Molenduinbad Norg

Pittig en effectief

Floatfit® is een nieuwe rage die is overgewaaid uit het verenigd koninkrijk. Een intensieve workout op de “aquabase®”, een drijvende mat op het water. Deze activiteit is ontwikkeld door Aquaphysical®. Floatfit® is een work-out waarin High Intensity Interval Training(HIIT) op de Aquabase® wordt gedaan. Intensieve oefeningen staan op het programma zoals squads, opdrukken, sprongen en stabiliteits oefeningen. Doordat je op een instabiele ondergrond staat, worden de spieren die voor evenwicht zorgen, flink op de proef gesteld.

Dit moet je een keer geprobeerd hebben! We bieden deze lessen op diverse momenten in de week aan, er is altijd een tijdstip die ook voor u uitkomt! Omdat de oefeningen aangeboden op een stroeve mat is het raadzaam een broek over de badkleding aan te trekken die tot over de knieën komt.

De lessen kunt u reserveren in ons reserveringssysteem, waarbij u ook direct de lessen kunt betalen. Na de les, die een half uur duurt, kun je een consumptie nuttigen in onze horecaruimte.

Een proefles volgen kan, mits er ruimte is. Deze proefles is gratis.

Naar Aquasporten overzicht Naar Tijden & Tarieven
Floatfit in het Molenduinbad Norg

Direct lessen reserveren?

De lessen kunt u makkelijk online reserveren én betalen!