• Aanmelden

Zwemfeestje vieren in het Molenduinbad Norg

Zwemfeestje vieren in het Molenduinbad Norg

Zwemfeestje vieren in het Molenduinbad Norg

Zwemfeestje vieren in het Molenduinbad NorgZwemfeestje vieren in het Molenduinbad Norg

Een zwemfeestje in het Molenduinbad Norg? Dat kan!

Voor maar €11,00 per persoon kunnen de kinderen van het feestje onbeperkt zwemmen op een door u gekozen tijdstip (tijdens openingstijden).

U kunt een zwemfeestje reserveren met een arrangement. Een arrangement bestaat uit de entree en een smulbox met patat, frisdrank en een ijsje. Bovendien ontvangt ieder kind een presentje en de jarige nog een extra cadeautje. Wij vragen u een zwemfeestje van te voren te reserveren.

Themafeestje

Er kan ook gekozen worden voor een feestje met een activiteit. Een feestje met snorkelles of een feestje waarbij een aquasport gedaan wordt zoals Floatfit®. In overleg kunnen we iets leuks aanbieden.

Daarnaast is de Disco-avond op vrijdagavond (elke eerste vrijdag van de maand) ook zeer geschikt voor een feestje. De zwemzaal wordt dan omgetoverd tot discozaal. Compleet met leuke muziek en discoverlichting, wordt het een echt feest.

Het is op vrijdagavond mogelijk om vanaf 19.00 uur in het restaurant te genieten van de smulbox. Zwemmen kan dan vanaf 19.30 uur en de dansvloer is vanaf 20.00 uur geopend.

Kinderfeestje boeken?

Een kinderfeestje in het Molenduinbad Norg is altijd een succes!!