Zwemfeestje vieren in het Molenduinbad Norg

Zwemfeestje vieren in het Molenduinbad Norg

Zwemfeestje vieren in het Molenduinbad Norg

Zwemfeestje vieren in het Molenduinbad NorgZwemfeestje vieren in het Molenduinbad Norg

Vier je verjaardag in het zwembad!

We hebben de vrijdagavonden speciaal ingericht om verjaardagsfeestjes te kunnen vieren. Je kunt je feestje in het zwembad vieren met verschillende activiteiten. Een feestje boek je als arrangement. Een arrangement bestaat uit entree en een smulbox. In de smulbox zit patat met ranja of taksi en een ijsje (keuze uit de ijsjes tot €1,-). Voor de jarige is er ook een cadeautje.

Discofeestje

Om de week bouwen we het zwembad op vrijdagavond om tot een grote feestzaal compleet met toffe muziek en discolichten. Tijdens deze avonden kun je lekker zwemmen en dansen met je vrienden en meedoen met de activiteit die we die avond organiseren. Dan kan een danswedstrijd, een stoelendans of iets dergelijks zijn. Een zwemfeestje kost €11,25 p.p.

Themafeestjes

De vrijdagavonden dat er geen disco is, kun je natuurlijk ook je feestje vieren. Je kunt dan ook een activiteit erbij kiezen als je dat wil.

Snorkelfeestje

Leer tijdens het snorkelen hoe je ademt door een snorkel onder water en hoe je makkelijk beweegt met zwemvliezen aan. Tijdens het feestje krijg je ongeveer een half uur instructie over het materiaal en de bewegingen. Met leuke oefeningen en uitdagende opdrachten raak je vertrouwd met het snorkelen. Na de instructie mag je de rest van de avond het materiaal gebruiken. Een snorkelfeestje inclusief arrangement kost €13,75 p.p. en is te boeken vanaf 8 personen.

Floatfitfeestje

Probeer je evenwicht te bewaren terwijl je verschillende oefeningen doet op een mat op het water. Floatfit voor kinderen is lekker actief en uitdagend. Wie valt er als eerste van de mat af in het water?
Tijdens een Floatfit feestje gaat een instructeur een les van een half uur verzorgen die past bij de deelnemers. Voor en/of na de les kunnen de kinderen vrij zwemmen. Een floatfitfeestje inclusief arrangement kost € 13,75 p.p. en is te boeken voor een groepje van 8 tot 10 personen.

Zeemeerminfeestje

Boek een zeemeerminfeestje en leer zwemmen als een echte zeemeermin of zeemeerman! Tijdens je feestje ga je een half uur lang zwemmen met een zeemeerminstaart onder leiding van een instructeur. Je leert hoe je makkelijk kunt bewegen door het water en met leuke oefeningen en opdrachten leer je ook allerlei leuke bewegingen die een zeemeermin maakt. Een zeemeerminfeestje inclusief arrangement kost € 16,50 p.p. en is te boeken voor een groepje van 8 tot 10 personen.

Reserveren

Een feestje moet altijd van tevoren geboekt worden. Het aanvragen van een feestje kan via het contactformulier of telefonisch.

Wil je een feestje geven op een andere dag dan de vrijdagavond? Dat kan! Kijk bij onze openingstijden wanneer er recreatief zwemmen is. Je kunt dan je feestje vieren met of zonder een arrangement. Neem daarvoor contact op met het zwembad.

Vraag snel je kinderfeestje aan

Een kinderfeestje in het Molenduinbad Norg is altijd een succes!!
Wacht niet te lang met het aanvragen van je feestje, want vol=vol