Aquasporten Zomerbad Peize

Aquasporten Zomerbad Peize

Ook dit seizoen kun je elke week lekker in het water aan je kracht en conditie werken in het Zomerbad!

Elke maandagavond wordt een pittige work-out gegeven, waarbij hard gewerkt wordt aan kracht en conditie. De lessen bestaan uit gevarieerde en uitdagende oefeningen in diep en ondiep water. Er wordt gewerkt aan alle spiergroepen. AquaPowerrr is toegankelijk voor mannen en vrouwen die tegen een stootje kunnen.

Ook op de woensdagavond wordt een actieve les AquaVaria gegeven. AquaVaria is een combinatie van verschillende aquasporten, denk aan AquaJoggen en AquaRobics, maar ook andere vormen van bewegen in het water. Er zit dus veel variatie in de lessen en materialen die gebruikt worden. Iedereen die (fanatiek) bewegen in het water leuk vindt kan meedoen.

Bij beide sporten worden alle spieren getraind waarbij de belasting op de gewrichten veel minder is dan bij oefening op het land. Er worden verschillende materialen gebruik om de lessen gevarieerd en aantrekkelijk te houden. De lessen worden gegeven door enthousiaste en motiverende lesgevers.

Aquapowerrr is elke maandag van 20:00 tot 20:30 uur. De eerste les wordt gegeven op 9 mei en we sporten door tot en met 22 augustus (laatste week zomervakantie).

AquaVaria is elke woensdag van 20:00 tot 20:30 uur. De eerste les wordt gegeven op 11 mei en we sporten door tot en met 24 augustus (laatste week zomervakantie).

Het tarief voor het hele seizoen is €80,00.

Aanmelden voor Aquapowerrr en Aquavaria doe je in onze webkassa.

Aanmelden AquaPowerrr
Aanmelden AquaVaria
< >