Deels weer open vanaf 15 januari

Deels weer open vanaf 15 januari

Zwemles voor A, B en C was de afgelopen weken de enige activiteit in het zwembad. Tijdens de persconferentie is bekend geworden dat het zwembad ook weer open mag voor alle zwemlesactiviteiten en sportbeoefening. Vanaf morgen kan er onder enkele voorwaarden weer deelgenomen worden aan banenzwemmen, aquasporten en ouder & Kind zwemmen.

Sporten
Aanstaande zondag is er al weer een moment ingepland om te komen banenzwemmen. Ook voor maandag en andere momenten is er (extra) de mogelijkheid om de conditie weer op te krikken met banenzwemmen en gaan de aquasporten weer van start.

Webkassa
Alle activiteiten in het zwembad worden vooraf gereserveerd en betaald in onze webkassa. Uiterlijk zaterdagmiddag is de webkassa gereed om de activiteiten te reserveren.

Basisregels
Uiteraard blijven alle basisregels nog steeds van kracht. Bij binnenkomst van het zwembad is het tonen van een coronatoegangsbewijs verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder, evenals het dragen van een mondkapje. Trek voordat u naar het zwembad komt alvast de badkleding aan, er geldt een looproute. Voorafgaand aan de zwemactiviteit gaat u via de entreeruimte de zwemzaal in. Na de activiteit kunt u via de douches naar de kleedruimte.

Daarnaast blijven natuurlijk ook de overige regels gelden;

  • Was vaak en goed uw handen
  • 1,5 meter is een veilige afstand. Bescherm uzelf en anderen in de samenleving
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.

Wij verzoeken u om het coronatoegangsbewijs bij de hand te houden bij aankomst van het zwembad. Dit voorkomt lange wachtrijen bij de ingang.

Komt u snel weer lekker zwemmen? Onze medewerkers staan met veel enthousiasme voor u klaar!

Naar webkassa
< >