Jaarabonnement

Jaarabonnement

Nieuwe abonnementsvorm bij Molenduinbad Norg.

Vanaf 1 februari is er bij Molenduinbad Norg een nieuwe abonnementsvorm mogelijk. Het betreft een jaarabonnement waarbij het hele jaar door 1x per week recreatief gezwommen kan worden. Voorheen was het alleen mogelijk om een jaarabonnement te kopen voor onbeperkt zwemmen of om een 10-, 20- of 40-badenkaart aan te schaffen.
Met dit nieuwe abonnement kan een jaar lang  1x per week gezwommen worden, €3,75 per keer dus. Als iemand een week niet kan of wil, dan kan in een andere week 2x gezwommen worden. Er kan per week maximaal 1x extra gezwommen worden. In totaal 52x in een jaar. Het nieuwe abonnement kost €195,00. Eenmalig dient een toegangspasje gekocht te worden voor €2,50 Dit abonnement is persoonsgebonden, is een jaar geldig en gaat in zodra het eerste bad gebruikt wordt. Na een jaar komen eventuele overige baden te vervallen.

Combi-abonnement met Bewegingscentrum Norg.

Ook is dit abonnement mogelijk als een combi-abonnement met 1x per week sporten bij onze buren van Bewegingscentrum Norg. Het abonnement 1x zwemmen en 1x sporten kost €435 per jaar (exc. Eenmalige kosten voor een toegangspasje €2,50 van Molenduinbad en een Sportsleutel €17,50 bij Bewegingscentrum Norg).
Het abonnement kunt u afnemen en afrekenen bij de receptie van Molenduinbad. Na het afrekenen van het jaarbedrag krijgt u een inschrijfformulier van Bewegingscentrum. Met het ingevulde inschrijfformulier én de kassabon kunt u de inschrijving voltooien bij Bewegingscentrum Norg.
Molenduinbad Norg en Bewegingscentrum Norg wensen u veel sportplezier aan de eenerstraat!

< >