Molenduinbad Norg wint gouden zeepaardje

Molenduinbad Norg wint gouden zeepaardjeMolenduinbad Norg wint gouden zeepaardje

Zwembad van het jaar 2017

De ZwembadBranche Dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. De dag was dit jaar nog gevarieerder en groter en dus te leuk om te missen. Zeker ook doordat de dag feestelijk werd afgesloten met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards: de Gouden Zeepaardjes.

De ZwembadBranche Awards zijn speciaal bedoeld om eens extra stil te staan bij alle medewerkers in de zwembranche. Allemaal mensen met passie voor hun vak, die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen. In verschillende categorieën is gekeken naar de uitblinkers.

Gouden Zeepaardjes

Binnen elke categorie was kans op een award: een Gouden Zeepaardje. De winnaars van de categorieën beste zwemlesteam, beste accommodatie, beste zwemschool en meest klantvriendelijke accommodatie werden bepaald middels een onafhankelijk consumentenonderzoek via het reviewsysteem van Klantenvertellen.

Dit betekent dat uiteindelijk de klanten hebben bepaald wie de winnaar is geworden. Zo’n 150 zwembaden en zwemscholen hebben hieraan meegedaan. Naast deze prijzen is ook de Persoonlijkheid van het jaar gekozen. Een bijzondere prijs omdat deze is bepaald door de branche zelf. Iedereen die werkzaam is in de zwembranche kon zijn of haar collega voordragen voor deze titel, hieruit kwam een lijst van 63 personen. Iedereen die werkzaam is in de zwembranche kon uiteindelijk 1 stem uitbrengen op deze genomineerden. De uiteindelijke winnaar Dirk Bouma was dan ook zeer vereerd met deze titel.

Review

Bezoekers van Molenduinbad Norg hebben ook massaal een positieve review geschreven. Met een gemiddelde score van 8.8 won Molenduinbad Norg de categorie: Beste Accommodatie t/m 100.000 bezoekers. Dit is een mooie opsteker voor het onlangs gerenoveerde zwembad.

Manager Joost Veenema is erg in zijn nopjes met deze mooie award: “Dit is de beste waardering die je kunt krijgen. Een rechtstreekse beoordeling door onze gasten en dan met zo een hoge score, dat is geweldig. Een prachtig compliment voor al onze medewerkers, ik ben erg trots op ons team”.

< >