Zwemles Zomerbad Peize

Zwemles Zomerbad Peize

Zwemles Zomerbad Peize

De zwemlessen

De zwemlessen in het seizoen 2020 worden gegeven op maandag, dinsdag en woensdag tussen 16:30 en 19:00 uur.  De lessen duren, voor zover de temperatuur dat toelaat, 30 minuten. Het seizoen duurt tot en met zaterdag 5 september.
De lesinhoud en lesmethode is, zo veel mogelijk, gelijk aan de lessen in het Molenduinbad Norg. De informatie over de lesmethoden zoals wij hanteren vindt u hier. De precieze indeling van de leerlingen wordt gemaakt nadat alle aanmeldingen binnen zijn.

Kosten

De zwemlessen in Peize worden betaald middels een zwemlespakket, het ‘Zomerpakket Peize’. Er is keuze uit twee pakketten; eenmaal per week les of tweemaal per week les. De kosten voor deze pakketten zijn €90,- voor 1 keer per week les en €170,- voor 2 keer per week les. Dit is inclusief gratis recreatief zwemmen in het Molenduinbad Norg én 2 gratis zwemlessen in Norg die u op een zelfgekozen moment kunt inzetten via het leerlingvolgsysteem. 

Aanmelden/inschrijven

U kunt uw kind inschrijven voor de lessen in Peize via de knop 'aanmelden' op onze website. Bij het keuzevakje 'locatie wachtlijst' kiest u voor de optie Zomerbad Peize. Nadat u alle gegevens heeft ingevuld en u heeft het inschrijfgeld betaald, is de aanmelding voltooid. Uw kind staat dan bij ons in het systeem op de wachtlijst. Wij nemen contact met u op wanneer uw zoon/dochter kan beginnen.

Voorzwemmen

Als uw kind vorig seizoen ook zwemles heeft gehad en/of uw kind heeft buiten het zomerseizoen in een ander zwembad lessen gevolgd dan moet deze, voordat de lessen beginnen, komen 'voorzwemmen' om het niveau te bepalen. Tijdens het voorzwemmen zwemt uw kind korte tijd met een zwemonderwijzer en gaan ze samen alle vaardigheden even bij langs. De zwemonderwijzer bepaalt dan het niveau van het kind op dat moment. De kinderen krijgen hiervoor, na inschrijving, een uitnodiging. Na het voorzwemmen kunnen de kinderen in een groep worden ingedeeld.

Zwemvaardigheid

Op woensdag bieden we gevarieerde lessen zwemvaardigheid aan in blokken van vier lessen. Tijdens elke reeks staat er een sport/onderdeel centraal. Deze lessen kunnen alleen doorgaan bij minimaal zes deelnemers.
Een vier-weekse lessenreeks kost € 25,-. Ook is er de mogelijkheid om een zwemvaardigheidspakket af te kopen voor €70,- voor het hele seizoen.

Na het zomerseizoen

Na het zomerseizoen kunt u ervoor kiezen om uw kind lessen te laten volgen in Norg. De kinderen kunnen zonder pauze of onderbreking instromen in de lessen in Norg. Er hoeft niet opnieuw inschrijfgeld betaald te worden. Er kan voor de betaling van de lessen in Norg gekozen worden tussen een zwemlespakket (aangepast instroomtarief) of automatische incasso. U vindt deze tarieven op de pagina tijden en tarieven zwemles.

Heeft u nog vragen over de zwemlessen in Peize dan kunt u contact opnemen via de mail:

Tijden & Tarieven
Zwemles Zomerbad Peize