Doe mee met de Zwem4daagse!

Doe mee met de Zwem4daagse!Doe mee met de Zwem4daagse!

Zwem mee tijdens de Zwem4daagse voor kankeronderzoek!

Dit jaar organiseren de Zwem4daagse en de Maarten van der Weijden Foundation samen de Zwem4daagse. In de periode van 12 t/m 19 september kunnen deelnemers in 35 verschillende zwembaden baantjes trekken waarbij ze geld inzamelen voor kankeronderzoek.
En wij zijn één van deze locaties, ontzettend gaaf!!
Maarten zal de hele route tussen de zwembaden fietsend en hardlopend afleggen en op deze manier de deelnemende zwembaden met elkaar verbinden. Beleef de ultieme Zwem4daagse samen met Maarten van der Weijden en haal geld op voor kankeronderzoek!
Meer informatie over deze week vind je hier

Zwem4daagse in het Molenduinbad

Bij ons kun je in deze week van maandag 13 t/m vrijdag 17 september je baantjes zwemmen. Je mag zelf kiezen op welke 4 dagen je komt zwemmen. Kinderen t/m 12 jaar zwemmen minimaal 10 baantjes (250m) per dag en vanaf 12 jaar zwem je minimaal 20 baantjes (500m) per dag. Het zwemmen kan op verschillende momenten op de dag. Overdag en 's avonds zijn er blokken om baantjes te zwemmen en vanaf 18:15 uur worden er momenten voor de jeugd ingericht. De precieze tijden waarop gezwommen kan worden, zullen in de week voor de start van de Zwem4daagse bekend gemaakt worden.

Doe mee!

Inschrijven om mee te doen met dit te gekke evenement voor het goed doel kan nu!
Ga naar onze actiepagina op https://zwem4daagse.mvdwfoundation.nl/evenement/norg en klik op 'doe mee'. Hier maak je je eigen actiepagina aan waarop je direct al donaties kunt gaan inzamelen. Na het aanmaken van je eigen actiepagina wordt je doorgelinkt en ga je je aanmelden op de pagina van de Zwem4daagse zelf (www.zwem4daagse.nl) Dit is noodzakelijk om je deelname definitief te maken en het inschrijfgeld van € 10,- te betalen om deel te nemen aan onze zwem4daagse in Norg.

Tip

Maak aan zoveel mogelijk mensen bekend dat jij meedoet met de zwem4daagse voor het goede doel! Deel bijvoorbeeld je donatiepagina op social media en in app groepjes.

Nu inschrijven
< >