Ladies only

Ladies only

De maandagavond in het Molenduinbad Norg is gereserveerd alleen voor vrouwen. Tijdens de Ladies Night wordt er de cursus zwangerschapszwemmen gegeven en kunnen vrouwen hun energie kwijt bij GirlPowerrr en Floatfit®. Natuurlijk kan er tijdens de Ladies Night ook banen gezwommen worden.

Zwangerschapszwemmen

Zwangerschapszwemmen wordt in een cursus van 8 lessen aangeboden. Zwemmen is een ideale activiteit tijdens de zwangerschap. Door de gewichtloosheid in het water is zwemmen heerlijk om te doen. Vaak kan er tot het einde van de zwangerschap gezwommen worden. Tijdens de cursus wordt er aandacht besteed aan conditionele vormen en er worden oefeningen gedaan om de spieren te versterken. Daarnaast is er veel ruimte voor ontspanning. Het actieve gedeelte vindt plaats in het wedstrijdbad en de ontspanningsoefeningen worden gedaan in het recreatiebad.

GirlPowerrr

Bij GirlPowerrr worden afwisselend verschillende aquasporten gedaan. De sporten die aan bod komen zijn o.a.; aquarobic, aquapowerrr en aquajoggen. Bij GirlPowerrr wordt u steeds uitgedaagd net even dat stapje harder te doen. Door het gevarieerde programma is elke maandagavond weer anders en uitdagend. 

Floatfit®

Floatfit® is een work-out waarin High Intensity Interval Training(HIIT) op de Aquabase® wordt gedaan. Intensieve oefeningen staan op het programma zoals squads, opdrukken, sprongen en stabiliteits oefeningen. Doordat je op een instabiele ondergrond staat, worden de spieren die voor evenwicht zorgen, flink op de proef gesteld.

Banenzwemmen

Gezellig samen of actief alleen banenzwemmen om de conditie op pijl te houden kan natuurlijk ook op maandagavond!

*voor zwangerschapszwemmen en Floatfit® is opgave vooraf noodzakelijk

Meer over zwangerschapszwemmen Meer over GirlPowerrr Meer over Floatfit Meer over banenzwemmen
< >