Lessenreeks Aqua Body&Mind

Aqua Body&Mind lessenreeksAqua Body&Mind lessenreeks

Actief en ontspannen

Meedoen met Aqua body & Mind geeft u een moment van rust en ontspanning in de hectiek van alledag. De les is gericht op bewustwording van uw lichaam en daarmee het in rust en op een bewuste manier uitvoeren van de oefeningen. We werken aan diepe ontspanning en in harmonie brengen van lichaam en geest. Het is heerlijk om actief te bewegen, mediteren, ademen, rekken en strekken en floaten. Ontspanning en rust zijn het overkoepelende thema in iedere les. Elke les wordt afgesloten met een vorm van meditatie en daarna heerlijk de stoomcabine in. Al deze ingrediënten tezamen maken deze les tot een echte weldaad, voor uw lichaam en geest.

Waarom Aqua Body & Mind

Beheersing van lichaam en de ademhaling staan centraal. Door strekoefeningen en goede ademhalingstechniek verminderen lichamelijke spanningen en ondersteunt het de opbouw van het immuunsysteem. Voor mensen met klachten als stress, burn-out, fibromylagie, reuma, artrose, hoofdpijn en migraine, vermoeidheid en pijn bij chronisch ziek zijn. De les is ook geschikt voor mensen met lichamelijke klachten aan bijvoorbeeld rug, nek, schouders, heupen en knieën. Iedere week variatie door andere oefeningen, waardoor u telkens nieuwe aspecten en mogelijkheden ontdekt. Ontspanningsmuziek die nog beter helpt uw moment van rust te vinden.

Voor Wie

Voor iedereen die dat wenst en op zoek is naar een moment van rust en ontspanning. De les helpt u de flexibiliteit, mobiliteit en stabiliteit in uw lichaam te vergroten. De les zal u een gevoel van ontspanning en fitheid geven. Omdat we in rust werken aan het flexibeler maken van het lichaam, voelen veel mensen zich na deze les fris, ontspannen en herboren. Fysieke inspanning en ontspanning maken dit programma zonder meer tot een aanrader.

Lessenreeks

Naast dat er elke week op dinsdagochtend Aqua Body & mind is, bieden we nu ook een lessenreeks aan op zaterdagavond. Deze lessenreeks bestaat uit vier zaterdagavonden van 19:30 tot 20:15 uur. Meedoen met deze lessenreeks kan door aan te melden en te betalen via de webkassa. De lessenreeks kost €37,50 voor vier avonden.

Reserveren

Deelname aan de lessenreeks kan gereserveerd worden in de webkassa

< >