Maarten van der Weijden Komt naar Norg!

Maarten van der Weijden Komt naar Norg!

Op zaterdag 18 september komt Maarten van der Weijden naar ons zwembad! Het boegbeeld van de strijd tegen kanker en winnaar van het Olympisch goud!

Tijdens de Zwem4daagse gaat Maarten door het hele land om de zwembaden die meedoen en geld inzamelen voor zijn Foundation te bezoeken.
Het Molenduinbad in Norg is het enige zwembad in Drenthe waar Maarten langs komt.

Maarten komt op zaterdag 18 september hardlopend en fietsend vanuit Heerenveen naar Norg. De laatste 15 kilometer (van Veenhuizen naar Norg) doet Maarten een triatlon naar het Molenduinbad.

Sponsoren

Help mee om het bezoek van Maarten aan Norg onvergetelijk leuk te maken!
De 15 km van de triatlon route wordt verdeeld in stukken. Bedrijven, verenigingen, scholen, vriendengroepen etc. kunnen een stuk route adopteren. Voor een minimumbedrag van 100 euro per gesponsorde 500 meter of 250 euro voor 1 kilometer kan het bedrijf, de school of vereniging zelf een invulling kiezen.
Geïnteresseerde bedrijven en groepen hiervoor kunnen zich aanmelden via: .

Zwem4daagse

De Zwem4daagse in het Molenduinbad Norg is van 13 t/m vrijdag 17 september. Je kunt zelf kiezen op welke 4 van de 5 beschikbare dagen je komt zwemmen. Lukt het je niet om 4 dagen te komen dan kun je de totale afstand ook in minder dagen zwemmen. Deelnemen aan de zwem4daagse kan als je in het bezit bent van een zwemdiploma. Kinderen t/m 12 jaar zwemmen minimaal 10 baantjes (250m) per dag en vanaf 12 jaar zwem je minimaal 20 baantjes (500m) per dag.
We hebben op elke avond speciale tijden ingericht om te komen zwemmen voor de Zwem4daagse;
18:15 - 19:00 uur - basisschoolkinderen en evt. begeleiders
19:00 - 19:45 uur - volwassenen
19:45 - 20:30 uur - reserve blok

Lukt het niet om op deze tijden te zwemmen? Reserveer dan een ander moment op de dag in onze webkassa bij banenzwemmen.

Goede doel

Door deel te nemen aan de Zwem4daagse kun je ook geld kan ophalen voor de Maarten van der Weijden Foundation!
100% van het opgehaalde geld gaat naar kankeronderzoek. Tijdens de Zwem4Daagse zwemmen wij voor mensen met een verstandelijke beperking.

Mensen met een verstandelijke beperking hebben andere risico's op kanker dan andere mensen. Omdat de beperking zelf vaak centraal staat, is er minder aandacht voor de risico's op kanker. Er is niet genoeg bekend over redenen om wel of niet uit voorzorg onderzoek te doen naar kanker. Hierdoor worden diagnoses van kanker later gesteld, zijn er minder behandelmogelijkheden en meer sterfte door kanker dan bij andere mensen. Om dit te verbeteren moet er meer bekend worden op welke kanker-risico's artsen beter moeten letten bij mensen met een verstandelijke beperking en hoe zij zelf beter kunnen beslissen over deelname aan preventieve onderzoeken

Doe mee!

Inschrijven om mee te doen met dit te gekke evenement met dit goede doel gaat via de website van de Maarten v/d Weijden Foundation en de website van de Zwem4daagse.
Ga naar onze actiepagina op https://zwem4daagse.mvdwfoundation.nl/evenement/norg en klik op 'doe mee'. Hier maak je je eigen actiepagina aan waarop je direct al donaties kunt gaan inzamelen. Na het aanmaken van je eigen actiepagina wordt je doorgelinkt en ga je je aanmelden op de pagina van de Zwem4daagse zelf (www.zwem4daagse.nl) Dit is noodzakelijk om je deelname definitief te maken en het inschrijfgeld van € 10,- te betalen om deel te nemen aan onze zwem4daagse in Norg. Je ontvangt dan op de laatste dag ook een medaille!

Lukt inschrijven online niet dan kun je ook bij ons aan de receptie inschrijven en betalen.

Tip

Maak aan zoveel mogelijk mensen bekend dat jij meedoet met de zwem4daagse voor het goede doel! Deel bijvoorbeeld je donatiepagina op social media en in app groepjes.

Lees verder
< >