Molenduinbad Norg verzorgt komend seizoen de zwemlessen in Zomerbad Peize

Vanaf komend voorjaar geven Molenduinbad Norg en Zomerbad Peize invulling aan eerder aangekondigde samenwerking. Molenduinbad Norg is vanaf de opening van het Zomerbad op 29 april verantwoordelijk voor het verzorgen van alle zwemlessen in Peize. De aanpak van de zwemlessen is identiek aan hoe de zwemlessen in Norg gegeven worden.

Kwalitatief goede zwemlessen

Molenduinbad Norg staat in een wijde omgeving bekend om de kwalitatief goede zwemlessen. Sinds enkele jaren is er een succesvol vernieuwd aanbod van de zwemlessen. De methode voor de zwemlessen in het Molenduinbad is gebaseerd op moderne ontwikkelingen op het gebied van het zwemonderwijs. We werken onder licentie van de Nationale Raad voor Zwemveiligheid met de bijbehorende nationale zwemdiploma’s A, B en C.
De vorderingen van de zwemlessen is te volgen in het digitale leerlingvolgsysteem, die door ouders te raadplegen is via computer, tablet of smartphone.

Voordelen van de nieuwe situatie

De zwemlessen kunnen naar de persoonlijke wensen worden ingedeeld. De lessen in Norg en Peize zijn uitwisselbaar en te combineren. De ouder kiest op welke locatie (In Norg, in Peize of op beide locaties) de lessen gepland worden. Mits er ruimte is, kan men altijd de dag, tijd of locatie van de lessen wijzigen.
Wanneer een leerling ziek of verhinderd is, kan men zelf via het leerlingvolgsysteem de zwemles afmelden en een inhaal les op een ander moment inplannen. Als het zwemseizoen in Peize begin september ten einde is, kunnen alle lessen voortgezet worden in Norg, met de vertrouwde zwemonderwijzers.
Leerlingen kunnen tijdens het zwemlestraject onbeperkt gratis recreatief zwemmen in Norg. Ook staan de oefenuren in Norg gratis ter beschikking van de zwemlesleerlingen.
Het Molenduinbad werkt met zwemlespakketten, waarbij alle kosten voor het behalen van 1 of meerdere diploma’s vooraf bekend zijn, ongeacht het aantal zwemlessen dat nodig is om het diploma/ de diploma’s te behalen. De pakketten worden ineens, of in termijnen betaald.
Het is ook mogelijk om de lessen per maand per incasso te voldoen.

Informatie bij de voorverkoop op 9 en 10 april

Tijdens de voorverkoop van de abonnementen van Zomerbad Peize in het dorpshuis op 9 en 10 april is een zwemonderwijzer van het Molenduinbad aanwezig om informatie te verschaffen over de zwemlessen. Naast het stellen van vragen kunt u hier ook terecht voor het inschrijven van uw kind, wat u overigens ook thuis via de website kunt doen.

Voor meer informatie kunt u terecht op de websites van Molenduinbad Norg en Zomerbad Peize.
www.molenduinbad.nl en www.zomerbadpeize.nl

Meer informatie over de zwemlessen
Molenduinbad Norg verzorgt komend seizoen de zwemlessen in Zomerbad Peize
< >