Nieuws Corona

Zwembaden mogen weer open vanaf 11 mei 2020

Opeens was er gister na de persconferentie van minister-president Rutte verrassend goed nieuws: De binnen-zwembaden mogen vanaf 11 mei 2020 weer geopend worden!

Dit mag onder voorwaarden. Morgen wordt een door de zwembranche opgesteld protocol gepresenteerd om het zwemmen weer veilig op te kunnen starten.

Ondertussen zijn ook nog veel onduidelijkheden en vragen, bijvoorbeeld hoeveel mensen kunnen er tegelijkertijd in het zwembad en hoe kunnen we invulling geven aan de 1,5 meter afstand die bezoekers en medewerkers moeten handhaven.

Vanaf morgen gaan wij intern aan de slag met dit protocol om te kijken hoe wij onze activiteiten (en welke activiteiten) gefaseerd weer op kunnen starten. Ook gaan we in gesprek met de Gemeente Noordenveld, want de gemeente moet uiteindelijk toestemming verlenen om weer open te kunnen gaan.

Tot slot wil ik melden dat er op dit moment heel hard wordt gewerkt aan het verduurzamen van ons zwembad. Een deel van de werkzaamheden hiervoor moeten ook afgerond zijn voor we onze deuren weer kunnen openen. Met de aannemer van de werkzaamheden gaan we kijken hoe we dit zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.

We willen jullie daarom vragen om nog even geduld te hebben, zodra we meer informatie kunnen geven over het opstarten van activiteiten, dan communiceren we dat via de mail, onze website en social-media kanalen.

Blijf gezond en hopelijk tot snel!

 

Met vriendelijke groet, 


Joost Veenema
Manager Molenduinbad Norg

 

 

Lees verder
Nieuws Corona
100%
min
100%
< >