Aquasport Try-out 10 januari 2017

10 Januari het jaar goed beginnen met: Aquasport Try-out!

 

aquasport try out met floatfit logo aangepast page 001.jpg

Wakduiken

Wakduiken in de kerstvakantie!

Wakduiken

Woensdagmiddag 6 april gesloten

Woensdagmiddag 6 april zijn in Molenduinbad de schoolzwemkampioenschappen 2016. Om die reden is het zwembad gesloten voor recreatief zwemmen van 13.15 uur tot 15.45 uur. Ook het oefenuur gaat NIET door!

U bent van harte welkom om de zwemmende kinderen te komen aanmoedigen! We starten met de wedstrijden om 14 uur.

wedstrijdzwembad 14565078 crawler tijdens een wedstrijd in een

Wedstrijdbad enkele donderdagen deels gesloten

In verband met Schoolzwemkampioenschappen is het wedstrijdbad gesloten op:

Donderdag 25 februari, 10, 17 en 31 maart van 10.30-11.30 uur en van 13.15-14.30 uur.

Donderdag 7 januari vanaf 15.45 uur gesloten!

Molenduinbad is op donderdag 7 januari 2016 vanaf 15.45 uur gesloten vanwege het extreme weer.Er zijn dus geen zwemlessen en aquasport lessen!

Ook vanavond kan er dus NIET gezwommen worden!

 

ijzel 449x300

Woensdag 6 januari 2016 normale openingstijden

Molenduinbad is op woensdag 6 januari 2016 volgens normale openingstijden geopend.

Zwemlessen en doelgroepen gaan volgens plan door.

Wij hebben er uiteraard begrip voor als u de weg niet op wilt, als u wel naar ons toe komt, doe dan voorzichtig aan!

Wegens code rood gesloten

Vanwege de IJZEL/CODE ROOD is Molenduinbad vandaag, dinsdag 5 januari, de rest van de dag gesloten. Er zijn geen zwemlessen en doelgroepen. Morgen gaan we vooralsnog gewoon open, maar houd de website, facebook, twitter of onze MolenduinbadApp in de gaten voor updates!

ijzel 449x300

Survivaldisco

survivaldisco

Nieuwe groep Ouder&Kind zwemmen

Vanaf 20 augustus is het mogelijk om ook op donderdag te komen zwemmen voor Ouder&Kind zwemmen!

Om 9.00 uur start deze nieuwe groep en er wordt lesgegeven door juf Karin. Alle leeftijden zijn hier welkom. Meldt je snel aan via onze receptie voor een proefles!

IMG 0059

Blog van "samen zwemmen"

Titeke Postma is de drijvende kracht achter de website samenlerenzwemmen.nl.

Leuke website voor ouders die samen met hun kind (oefenen met) zwemmen. Er is ook een facebook pagina van samenzwemmen met leuke tips voor ouders!

Hieronder een column van Titeke over de vakantieperiode...

 

Samen zwemmen

propulz te water gaan-2.jpg
maandag 20 juli 2015

Het is vakantie! Tijd voor ontspanning. Wij banjeren altijd minimaal een week door een grote stad. Is dat ontspanning? Voor mij wel. In een (wereld)stad is zoveel te zien en ontdekken. Denken aan trainingen geven of teksten schrijven is er dan niet meer bij. Ik word opgeslokt en ik raak geïnspireerd. Trends en ontwikkelingen worden in wereldsteden vaak uitvergroot.

Naast de stad bestaat vakantie voor ons ook uit ‘zee’. Is dat ontspanning? Het gaat er op lijken! Rustig een boek lezen lukt steeds beter. Maar samen het water in ‘moet’ ook. Cijfers geven op handstanden die worden gemaakt, wedstrijdjes doen wie er het eerst door is en ‘lummelen’, mijn kinderen krijgen er geen genoeg van. Gelukkig voor mij (ook) ontspanning.

Toen de kinderen nog klein waren was dat anders. Op het strand ben je ze zo kwijt, dus doe je dingen samen. Kuilen graven, in en met water spelen. Soms met een stoeltje aan de branding zitten, in ieder geval heel dicht in de buurt blijven. Ontspanning? Hmm. Gelukkig zijn we met z’n tweeën, konden we eerlijk afwisselen. Toch wil je soms gewoon graag even iets voor jezelf doen.

Ik schat in dat veel ouders met hetzelfde dilemma zitten. Maar ja, een ongeluk zit in een klein hoekje. Waarschijnlijk worden we daarom deze zomer ‘overspoeld’ door filmpjes, krantenartikelen en facebookberichten met waarschuwingen.

In de vakantie realiseer je je weer hoe fijn het is dat je kind kan zwemmen. Het bezit van een zwemdiploma zegt niet alles, maar geeft wel basisvertrouwen. Veel ouders willen het nuttige met het aangename verenigen en hun kind extra zwemles geven. Dit vaak tot ergernis van de lesgevers. Veel gehoorde klachten ‘het gaat ten koste van de techniek’ of ‘zonder bandjes, kom nou’!

Hoe dan ook, zo bleek ook uit onderzoek, ouders willen graag met hun kind oefenen. Tijdens de vakantie of in het weekend. Ze weten alleen niet goed wat te doen. Ligt daar een trend? In ieder geval een uitdaging om de deskundigheid van de zwemlesgever verder uit te breiden. Communiceren met ouders, hen tips geven en coachen. Leuk!

Titeke Postma
www.propulztp.nl
www.samenlerenzwemmen.nl